NL EN
DE FR
Restaurant

Restaurant


Restaurant Linnaeus, het restaurant van Beeldengalerij Het Depot, is een eerlijke keuken in een heerlijke omgeving. Kunst, natuur en gastronomie zijn op één plek binnen handbereik. Het restaurant is een onderdeel van het totale concept van de beeldengalerij en we ontvangen u net als alle andere bezoekers als gast. Reserveren is gewenst, zeker wanneer u met meer dan vier personen komt.


Bij een bezoek aan Het Depot gaan we ervan uit dat u de tijd neemt en heeft om de beeldencollectie en het arboretum te bezichtigen en dat geldt natuurlijk ook voor het bezoek aan het restaurant.

 

Interieur Restaurant Linnaeus

Het restaurant is gedurende de openingstijden van de beeldengalerij geopend. U kunt er heerlijk lunchen. Voorafgaand aan een lezing of concert op vrijdagavond is het mogelijk te dineren.

 

Restaurant Linnaeus heeft als specialiteit groenten en vergeten groenten. De groenten en kruiden komen uit de directe omgeving en zijn dagelijks vers. Dat geldt overigens voor alle ingrediënten die we in het restaurant gebruiken. Dat betekent ook dat we als voorbereidingstijd om de gerechten klaar te maken soms iets meer tijd nodig hebben. De kaart van het restaurant is onder aan deze pagina te vinden en wisselt regelmatig. Linnaeus serveert vegetarische en veganistische gerechten.

We ontvangen u graag als gast bij Linnaeus!

 

 

Meer informatie over de openingen vindt u onder Tentoonstellingen

 

Bekijk hier onze menukaart.

 

Contactinformatie

Restaurant Linnaeus - Beeldengalerij Het Depot

Arboretumlaan 4
6703 BD Wageningen


T 0031 (0)317 467 736
F 0031 (0)317 467 738
E linnaeus@hetdepot.nl
I www.hetdepot.nl

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen
Lees verder Stichting Utopa