NL EN
DE FR
Educatie

Educatie


Beeldengalerij Het Depot biedt verscheidene activiteiten in het kader van educatie. Voor het basisonderwijs zijn er twee beschikbare vaste programma's waarvoor u zich met een klas kunt aanmelden. Meer informatie over de programma's voor basisonderwijs.

 

Voor het voortgezet onderwijs is zijn er ook bezoeken mogelijk, in onderling overleg met scholen. Meer informatie over de programma's voor voortgezet onderwijs.

 

Individuele studenten kunnen ook terecht bij Het Depot.

 

Kinderatelier Villa Vleermuis

De activiteiten voor basisschoolleerlingen centreren zich rond Kinderatelier Villa Vleermuis. Het Kinderatelier is gevestigd in de voormalige bibliotheek van de Wageningen Universiteit. Met de naam Villa Vleermuis wordt verwezen naar de aanwezigheid van vleermuizen in het aangrenzende ontvangstgebouw van Het Depot. Het gebouw is volledig verbouwd en aangepast aan de educatieve bestemming. Fleurig en kleurig met alle voorzieningen voor een leerzame middag.

 

Geïnspireerd op Villa Vleermuis is door Beeldengalerij Het Depot ook het prentenboek De Vleermuis en de Banaan uitgegeven. Het boek is te verkrijgen in onze winkel.

 

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen
Lees verder Stichting Utopa