NL EN
DE FR

Thematentoonstelling Bomen zijn als mensen


Met de klas naar een tentoonstelling, Bomen zijn als mensen (oktober 2018-maart 2019)
Van oktober 2018 t/m maart 2019 zal op de hoofdlocatie van Beeldengalerij Het Depot de thematentoonstelling Bomen zijn als mensen te zien zijn. In deze tentoonstelling ligt de nadruk op beelden van hout. In de beelden is de oorspronkelijke vorm van de boom nog duidelijk te zien, wat de vraag oproept wat de scheidslijn is tussen natuur en kunst.
Van oktober a.s. t/m maart 2019 bieden wij een speciaal programma aan dat hierbij aansluit. De leerlingen zullen de tentoonstelling bezoeken, waar de kunstwerken de leerlingen inspiratie geven om ook hun eigen werk te gaan vervaardigen. Het bezoek vindt plaats in zowel de beeldengalerij als kinderatelier Villa Vleermuis.

 

Aanmelden
Beeldengalerij Het Depot biedt dit programma geheel kosteloos aan op donderdagen en vrijdagen. Het programma duurt anderhalf à twee uur en kan plaatsvinden tussen 09.00-15.00 uur. Het maximale aantal leerlingen is 30. Wij vragen u om, naast de leerkracht van de klas, één hulp-ouder mee te nemen voor ondersteunende werkzaamheden tijdens het programma.Direct opgeven

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen
Lees verder Stichting Utopa