NL EN
DE FR

Thematentoonstelling Tegenbeeld


Met de klas naar een tentoonstelling, Tegenbeeld (10 april t/m 20 september 2019)
Bezoek met uw klas een thematentoonstelling op de hoofdlocatie van Beeldengalerij Het Depot. Tijdens een interactieve rondleiding doen de leerlingen inspiratie op om vervolgens zelf aan de slag te gaan als beeldhouwers in de dop. Het bezoek gaat namelijk verder in kinderatelier Villa Vleermuis, waar de leerlingen hun eigen werk gaan vervaardigen. 

 

Van april t/m september 2019 zal de thematentoonstelling ‘Tegenbeeld’ te zien zijn. Bij deze thematentoonstelling gaat het om anders kijken dan we gewend zijn. De tentoonstelling bestaat uit dertig beeldenparen waarbij de paren worden gevormd door beelden die een gelijkenis met elkaar hebben. Een gelijkenis in materiaal, houding, huid, beweging of inhoud. Ook zijn er verschillen te ontdekken!
 
Aanmelden
Beeldengalerij Het Depot biedt dit programma geheel kosteloos aan op woensdag, donderdag en vrijdag. Het programma duurt twee uur en kan plaatsvinden tussen 9.00 uur en 15.00 uur. Het maximale aantal leerlingen is 30. Wij vragen u om, naast de leerkracht van de klas, één hulp-ouder mee te nemen voor ondersteunende werkzaamheden tijdens het programma.Direct opgeven

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen
Lees verder Stichting Utopa