NL EN
DE FR
Voortgezet Onderwijs

Voortgezet Onderwijs


Alle programma’s voor jongeren zijn gericht op een positieve en verrassende ervaring met beeldhouwkunst. Tijdens onze educatieve programma’s werken we met interactieve werkmethodes die passen bij de belevingswereld van leerlingen. Zo ervaren ze verschillende manier om naar kunst te kijken en leren ze over beeldhouwkunst, de gebruikte materialen en de technieken. Daarbij worden ze geprikkeld om te reflecteren op wat ze zelf zien en maken ze kennis met de verhalen die achter kunstwerken schuilgaan.

 

Bent u geïnteresseerd in een bezoek aan Beeldengalerij Het Depot met uw klas? Ons aanbod leent zich goed voor een projectweek, talentdag, uitwisselingsproject etc. Kijk hieronder voor meer informatie over de invulling van de programma’s.

 

Alle programma’s worden gratis door Beeldengalerij Het Depot aangeboden. De programma’s duren tussen de 1,5 uur en 2,5 uur en kunnen plaatsvinden op donderdag en vrijdag tussen 09.00 en 15.00 uur. 

 

Individuele leerlingen

Individuele leerlingen die Beeldengalerij Het Depot willen bezoeken, bijvoorbeeld in het kader van een CKV-opdracht, zijn tijdens reguliere openingstijden van de beeldengalerij altijd welkom. De bezoekersinformatie is hier te vinden.

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen
Lees verder Stichting Utopa