Bezoekersinfo

Winkel

Op de hoofdlocatie vindt u onze winkel. Hier verkopen wij onder meer ansichtkaarten, geschenken, kleine beelden en boeken over kunst, natuur en koken. Ook verkopen we honing van onze eigen Buckfastvolken. 

Openingstijden

Reguliere openingstijden

Onze winkel is geopend tijdens de openingstijden van Beeldengalerij Het Depot.

Het Depot is open van donderdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur.

 

Bijzondere openingstijden

Open:
Eerste en tweede paasdag en Hemelvaartsdag.

Gesloten:
Koningsdag en 5 mei
23 december 2024 t/m 1 januari 2025.

Het assortiment

In de winkel van Het Depot zijn de catalogi en monografieën verkrijgbaar van de beeldhouwers die in Het Depot exposeren of geëxposeerd hebben. Ook zijn er van hen kleine beelden en sieraden te koop.


Verder is er een ruime collectie speciale kookboeken te koop, omdat in ons restaurant Linnaeus het accent ligt op slow-food en groenten. 

In onze arboreta De Dreijen en Hinkeloord zijn bomen en bloemen belangrijk. Bloemengeuren en zepen ontbreken daarom natuurlijk niet en ook daarvoor kunt u in onze winkel terecht. Voor kinderen zijn er boeken over natuur en kunst. Ook zijn er bloemenpersjes en insectendoosjes te koop om insecten onder een vergrootglas te bestuderen. Honing van onze eigen Buckfastvolken is ook te koop. 

In ons blad Fragment vindt u bij sommige artikelen een afbeelding van een catalogus, een monografie of een van onze andere uitgaven. U kunt deze kopen in de winkel van Het Depot. U kunt deze ook aanschaffen via onze website.

 

Bekijk publicaties